Metode de marire a penisului recomandate de specialisti

Desi dimensiunea penisului nu este un subiect discutat, el provocand de celeMarirea penisului acasa mai multe ori doar jena, totusi multi barbati isi dorsc ca penisul lor sa fie pe
masura asteptarilor femeilor. Insa din pacate, acestia apeleaza la diverse metode si tehnici riscate, care mai de care periculoase, si astfel sanatatea lor va fii pusa in pericol foarte usor, si chiar intr-o perioada foarte scurta de timp.

Astfel, in articol acesta, ti-am pregatit o lista cu metode de crestere a penisului, si care s-au aratat foarte avantajoase pentru orice barbat, bineinteles daca sunt realizate intr-un mod corespunzator. De aceea, iti recomand sa continui cu cititul, deoarece materialul acesta l-am creat special pentru tine, in asa fel incat, sa scapi de aceasta mica problema.

Vezi cele mai recomandate metode de marirea penisului

Vom incepe aceasta prezentare cu tehnica mulsului, aceasta fiind considerata cea mai buna metoda de marire a penisului, datorita simplitatii sale. Astfel, la nivelul sau, barbatul va trebui ca timp de o ora zilnnic, sa isi maseze penisul, dar atentie, fara sa-l aduca in stare erecta, ceea ce inseamna ca doar asa rezultatele vor aparea intr-o perioada scurta de timp.

Marirea penisului dupa sfaturile specialistilorAceasta metoda, are la abza o stimulare mai mare a musculaturii penisului, ceea ce inseamna ca fara prea multe batai de cap, penisul va fii marit 2 – 3 centimetri in doar cateva luni, aspect garantat tocmai de catre persoanele care au incearcat.

Trecem mai departe, si in aceasta lista cu metode pentru marirea penisului, am inclus si tehnica care are la baza folosirea pompei cu vacuum. La nivelul sau, dupa ce a fost atasata penisului, aerul va fii dat afara in totalitate, ceea ce insemana ca va obliga ca sangele sa circule prin tot penisul, iar astfel rezultatul va fii o marire usor vizibila a penisului dupa o perioada de timp.

De asemenea, mai trebuie sa mentionez si faptul ca la baza penisului trebuie pus un inel care sa nu lase sangele sa revina in corp, incercand ca circulatia sa, sa se rezume doar la nivelul penisului. Doar asa, aceasta metoda va fii realizata corespunzator, si cu rezultate foarte bune.

In aceste metode pentru cresterea penisului, intra chiar si alungirea sa cu ajutorul greutatilor, care este o metoda inca practicata de o anumita categorie de barbati. Desi este considerata cea mai veche dintre aceste metode de alungire a penisului, totusi, rezultatele sale sunt foarte usor de observat, motiv pentru care aceasta tehnica inca mai este folosita.

Tine cont de faptul ca daca vrei sa-ti maresti penisul cu aceasta metoda, va trebui sa-ti atasezi o greutate penisului, iar durata sa nu depaseasca 10 minute, dar nici sa fie mai mica de 5 minute, cu incercarea de a ridica greutatea printr-o serie de repetari. Ai grija ca aceasta metoda de marire a penisului este executata corect, sa nu iti creezi anumite leziuni.

Iar acum trecem la ultima din aceste metode de alungire a penisului si care este realizata cu ajutorul unui extender. Chiar daca este o metoda care are Metode clasice pentru marirea penisuluimari rezultate, totusi, este destul de incomoda deoarece va trebui sa-ti atasezi un extender de penis timp de 8 ore pe zi, fapt care uneori produce foarte multa incomoditate si disconfort. De aceea, tine cont si de celelalte metode pt marirea penisului, si doar daca crezi ca aceasta este cea mai potrivita alege-o.

Dupa cum observi in acest articol, am incercat sa iti pregatesc o lista cu metode marirea penisului, si care sa poata fii folosite de barbatii de toate varstele. Iar daca crezi ca totusi, nu ai inteles ceva, mai reciteste-l o data cu atentie si pune in practica recomandarile de mai sus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s