Afla care sunt cele mai bune exercitii pentru marirea penisului

Pentru ca viata barbatilor dar si a femeilor sa fie mai usoara, comoda si mai Exercitii marirea penisului naturalafericita, cu siguranta toate aspectele vietii trebuie sa fie conform nevoilor noastre. De aceea, este nevoie uneori de un mic ajutor din partea altor persoane, in cazul de fata facand referire in mod special la viata sexuala.

Astfel, in randurile care urmeaza ti-am preagtit un articol foarte bun daca ai probleme cu marirea penisului prin erectii, fapt care este demonstrat, tocmai de barbatii din intreaga lume. De aceea, daca ai si tu aceasta problema, iti recomand sa continui cu cititul, deoarece, iti voi prezenta cele mai bune exercitii pt marirea penisului, si care te vor ajuta si pe tine in rezolvarea acestei probleme.

Vezi cele mai recomandate exercitii de marire a penisului

Trucuri pentru marirea penisuluiAstfel, in aceasta lista de exerciti pentru marirea penisului, vom incepe cu unul putin mai cunoscut, si care are numele de tehnica indinderii. Acum, cu ajutorul unei maini, strangeti penisul pentru a pune presiune pe el, si cu ajutorul degetului mare, atingeti-va capul. Si usor, incercati sa il strangeti timp de o secunda, si sa il lasati, efectul putand fii observat foarte usor, capul sau trebuind sa se mareasca constant datorita presiunii.

Tot in aceasta lista de exercitii pentru cresterea penisului, intra si tehnica numita indinderii si strangerii, cea care are parte de o notorietate tot mai mare in ultima perioada de timp. De aceea, face parte din cele mai bune exercitii de crestere a penisului. Astfel, cand vrei sa folosesti aceasta tehnica, trebuie sa iti masezi usor penisul, pentru a ajunge intr-o stare semi-erecta, doar atunci rezultatele vor fii pe masura asteptarilor tale.

Folosindu-va de doua degete, cel aratator si mare, strangeti-le langa penis, iar cu o usoara miscare in jos, duceti mana pana la baza sa, repetand acest lucru pana la 20 de ori. De mentionat si faptul ca, penisul va trebui sa fie tinut timp de 15 secunde in aceeasi pozitie, in felul acesta penisul va avea parte de o usoara stimulare in ceea ce priveste dimensiunea sa, in felul acesta ajutandu-l foarte mult.

Tot in categoria de exercitii pentru cresterea penisului, intra si tehnica mulsului, aceasta din pacate fiind destul de putin utilizata, chiar daca are efecte foarte bune pentru penis. Desi este foarte asemanator cu cel precedent ca si forma, tehnica sa este foarte diferita. De aceea, formati din nou semnul oke cu degetul mare si cel mijlociu, si strangeti penisul mai tare, pentru a-l pune sub presiune. In felul acesta, nu va trebui sa apelezi la diferite exercitii marirea penisului periculoase, si vei avea parte de niste rezultate foarte bune.

In ceea ce consta exercitii de marirea penisului putin mai diferite, trebuie sa precizam de intinderea penisului la dublu, aceasta tehnica fiind foarte putin cunoscuta. Si de data aceasta, starea penisului trebuie sa fie in mod obligatoriu semi-erecta, cu o mana trebuind sa fie strans la baza sa, dar in asa fel incat circulatia sa aiba flux, iar cu cealalta mana sa se faca miscari catre capul sau. Daca incerci aceasta tehnica pentru marirea penisului exercitii, va trebui ca timpul de realizare sa fie de 4/5 secunde cu o scurta pauza, putand ulterior sa fie reluat.

Exercitii pentru marirea penisuluiAstfel, lista pentru marirea penisului prin exercitii a luat sfarsit, si trecem la exercitii pentru ingrosarea pensiului, uneori acestea fiind mai mult decat necesare. La nivelul acesta, va trebui sa strangeti cu doua degete baza penisului, cu o durata de 2/3 secunde cu fiecare mana. In continuare, va trebui sa menti aceasta pozitie si sa realizezi miscari in sus si in jos, timp de 10 secunde.

In concluzie, toate aceste exerciti marirea penisului dar si pentru ingrosarea sa, sunt cele mai recomandate de catre toti specialistii in domeniu. De aceea iti recomand sa iti alegi cea mai buna si sa o practici in fiecare zi pentru rezultatele dorite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s