Marirea penisului natural – metode si tehnici pentru crestere rapida

Marire penis naturalMajoritatea barbatilor, s-au confruntat cu problema dimensiunii penisului lor, si care de cele mai multe ori, poate fii extrem de neplacuta mai ales in fata femeilor. Indiferent de varsta ta, trebuie sa stii ca aceasta, este o problema des intalnita in randul tuturor barbatilor, chiar daca acestia, ascund aceast aspect de cele mai multe ori.

Daca te confrunti si tu cu aceasta problema, nu trebuie sa-ti faci probleme, deoarece in ultimii ani, s-au descoperit foarte multe metode si tehnici pentru cresterea rapida a penisului, indiferent de varsta. Astfel, in randurile care urmeaza, ti-am pregatit un material cu informatii, care fac referire tocmai la metodele naturale prin care poti sa-ti maresti penisul, dar si la ce alimente trebuie sa consumi pentru asta.

De aceea, iti recomand, sa parcurgi tot acest articol, si sa-l imparti cu prietenii tai, care se confrunta si ei cu aceeasi problema.

Metode naturale de marire a penisului

In cele ce urmeaza, iti vom dezvalui care sunt cele trei metode naturale si importante de
marire-penismarire a penisului, si care te pot ajuta si pe tine in aceasta problema.

Prima metoda despre care vom discuta, este numita tocmai marirea penisului manuala, ea fiind si cea mai cunoscuta din toate aceste trei. Aceasta, nu doar ca este 100% naturala, insa intr-un timp foarte scurt, te va ajuta sa iti lungesti penisul indeajuns de mult, incat sa nu iti mai faci probleme.

La nivelul acestei metode, va trebui sa folosesti ambele maini, si cu ajutorul degetelor, sa masezi usor penisul, de la baza, spre varf timp de 50 de secunde, cu un numar de 3 repetari zilnice. Tine cont si de faptul ca, penisul va trebui masat doar longitudinal, asta daca vrei sa ai rezultate bune, si intr-un timp nu foarte lung.

Cea de-a doua metoda, se numeste intinderea manuala, si este folosita de un numar foarte mare de barbati care au aceasta problema, desi este cunoscuta ca fiind putin periculoasa. In urma sa, unii barbati, au avut niste leziuni, nu foarte placute, si care le-au dat mari batai pe cap.

Aceasta, consta in prinderea penisului de baza, si cu o miscare usoara tip de 20 de secunde, se trage in jos, insa cu o mare atentie, pentru a nu va provoca diverse leziuni foarte deranjante. De asemenea, mai trebuie precizat si faptul ca, in cazul aparitiei durerii, chiar daca este mica, penisul, trebuie sa se relaxeze, iar starea sa va trebui sa fie mereu fleasca, in caz contrar, aceasta metoda nu se poate realiza.

Iar ultima metoda naturala de marire a penisului, este tocmai stoparea, cea care iti ofera posibilitatea de a o realiza atat singur, cat si cu partenera ta. Aceasta metoda consta in stoparea ejacularii, ea fiind practicata doar in momentul in care barbatii se pregatesc de a ejacula.

Aceasta, este o metoda foarte buna si rapida de marire a penisului, mai putin cunoscuta insa, rezultatele sale fiind foarte importante pentru barbati. Astfel, in mai putin de o luna, o sa puteti vedea o crestere a penisului de pana la jumatate de centimetru, ceea ce este foarte important.

Ce alimente ne pot ajuta pentru marirea penisului

Chiar daca la prima citire, nu iti vine sa crezi, unele alimente sunt foarte bune pentru o crestere a penisului rapida si sanatoasa. Astfel, in randurile care urmeaza, ti-am pregatit o lista cu toate aceste alimente, pe care le poti consuma si tu pentru marirea penisului, si care se pot gasi foarte usor in magazine.

Ceapa – aceasta, nu doar ca este foarte cunoscuta si folosita in mancarurile fiecarei zile, insa ea se poate cultiva cu usurinta si la noi in tara, ceea ce este foarte important. Astfel, daca ai si tu probleme cu dimensiunea penisului, incearca sa mananci cat mai multa ceapa, deoarece are un rol foarte mare in dimensiunea penisului.

 

marirea-penisului-acasaBanane – cunoscute ca fiind niste fructe foarte sanatoase, acestea se pot gasi in orice magazine. In urma unor studii foarte lungi si precise, s-a demonstrat ca o cantitate foarte mica de banane lunara, poate ajuta foarte mult la marirea penisului, aspect care este foarte avantajos pentru orice barbat.

 

Somonul – acesta, este un alt aliment care te ajuta cu dimensiunea penisului, si care si el se gaseste destul de usor pentru a fii cumparat. Astfel, in doar cateva luni, daca te axezi pe o alimentatie cu somon, vei vedea niste rezultate foarte imbucuratoare, in ceea ce consta dimensiunea penisului tau.

Leave a comment